Kategoria ogłoszenia: | przetarg zapytanie ofertowe - Polska |
---|---|
Data dodania oferty: | 2016-10-25 |
Przedmiot ogłoszenia: | wykonanie usługi cateringowej |
Organizator: | Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu |
Adres: | ul. Sieradzka 29, 60-163 Poznań |
Województwo / powiat: |
wielkopolskie, pow. Poznań |
Państwo: | Polska |
Telefon / fax: | tel. . 6 186 304 21, 603 137 152 |
Opis: | OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w ramach realizacji operacji: "Innowacyjna agrotechnika kukurydzy na kiszonkę ". Konferencja jest realizowana w ramach Planu operacyjnego Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2016-2017 w zakresie SIR. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: a) Usługa cateringowa Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków dla 40 uczestników konferencji. a) serwis kawowy składaj ący się z (całość, do podziału na 2 razy): - kawa 4 porcje/osobę, - herbata 2 porcje/osobę, - mleko lub śmietanka, cukier, cytryna, - ciasto - dwa rodzaje, 3 porcje/osobę. - woda mineralna niegazowana 500 nil/osobę, b) Obiad dwudaniowy wraz z napojem dla uczestników konferencji: - zupa 200ml/osobę, - danie mięsne 150g/osobę (z wyjątkiem mięsa mielonego), - surówka 150g/osobę, - ziemniaki 15Og/osobę, - sok jabłkowy 250 nil/osobę, - herbata 1 porcja/osobę, - cukier, cytryna. Serwis kawowy (kawa, herbata, mleko lub śmietanka, cukier, cytryna oraz ciasto) podany dwukrotnie: - przed rozpoczęciem konferencji (w trakcie rejestracji uczestników) w sali konferencyjnej na stołach, - w przerwie konferencji w sali konferencyjnej na stołach. Woda mineralna wraz ze szklankami podana na stołach konferencyjnych w sali konferencyjnej. Obiad wraz z napojami podany na koniec konferencji w sali konferencyjnej, spożywany przy stołach na siedząco. Obok sali konferencyjnej znajduje się kuchnia, w której można rozłożyć posiłki na talerze przed podaniem. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: Wykonanie usługi organizacji konferencji w dniu 15.11.2016 r. Ramowy program konferencji: 09:00 - 09:45 Rejestracja i poczęstunek 09:45 - 12:15 Sesja wykładowa I 12:15 - 12:30 przerwa kawowa 12:30 - 15:00 Sesja wykładowa II 15 :00 Obiad 3. Wymagana gwarancja: Świadczenie usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów świeżych i spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. 4. Inne wymagania: Usługa cateringowa obejmuje: zastawę porcelanową wraz ze szklankami do napojów i ze sztućcami, obrusy na stołach, na których serwowany jest serwis kawowy i obiad, obsługę kelnerską. 5. Brak możliwości składania ofert częściowych. |
Miejsce i termin składania ofert: |
Ofertę cenową należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do dnia 03.11.2016 r. na załączonym Formularzu Oferty Cenowej stanowiący załącznik nr l do zapytania ofertowego wraz z załącznikiem nr 2 (wykaz usług). |
Termin składania: | 2016-11-03 |
Wymagania: | OPIS SPOSOBU PRZYGOTOWANIA OFERTY 1. Oferta cenowa powinna zostać złożona w formie pisemnej: - drogą elektroniczną na mail romana.wachowiak@wodr.poznan.pl 2. Cena musi obejmować wszystkie koszty zamówienia. 3. Oferta powinna zawierać akceptację projektu umowy. Oferta powinna zawierać propozycję 2 rodzajów posiłków do wyboru przez Zamawiającego. 3. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy posiadający odpowiednie doświadczenie. W celu potwierdzenia warunku Wykonawca powinien wykazać, że w okresie dwóch lat przed terminem składania ofert, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, zrealizował co najmniej trzy usługi organizacji konferencji dla co najmniej 50 osób. Usługi organizacji konferencji przygotowane muszą być z podaniem przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których zostały zrealizowane. V. KRYTERIA WYBORU OFERTY 1. Zamawiający dokona oceny ofert na podstawie osiągniętej liczby punktów przyznanych w oparciu o 2 kryteria oceny, zakładając, że 100% = 100 pkt: - cena 90% - doświadczenie 10% Cena będzie stanowić jedno z kryterium oceny ofert na wykonanie usługi i będzie liczona wg następującego wzoru: Liczba punktów oferty ocenianej = Cena brutto oferty z najniższą ceną/cena brutto badanej oferty x 90 Za kryterium cena Wykonawca może uzyskać maksymalnie 90 punktów. Doświadczenie - maksymalnie 10 punktów. Przy czym Wykonawca, który zrealizował: - minimum 3 usługi - 2 punkty - od 3 do 5 usług - 5 punktów - powyżej 5 usług - 10 punktów Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska największą łączną liczbę punktów za oba kryteria oceny ofert: - Liczba punktów w poszczególnych kryteriach zostanie zaokrąglona do dwóch miejsc po przecinku, - J eżeli nie będzie można wybrać oferty najkorzystniejszej z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert będzie przedstawiało taki sam bilans ceny i liczby zrealizowanych usług, Zamawiający wybierze ofertę z najniższą ceną. 2. Zamawiający unieważni postępowanie gdy cena najkorzystniejszej ofert przewyższy kwotę, która Zamawiaj ący może przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. |
Kontakt: | Osobami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami ze strony Zamawiającego są: Eliza Lubiatowska - Krysiak, tel. . 6 186 304 21, 603 137 152, e-mail: eliza.lubiatowskag@wodr.poznan.pl Romana Wachowiak, tel. 61- 679-18-53, 797-709-936. e-mail: romana.wachowiak@wodr.poznan.pl |
Numer dokumentu: | ŚRE.230.1.16.AT |
Źródło: | Internet i własne |
Spośród kilku tysięcy ogłoszeń, które codziennie dodajemy do naszego serwisu, umożliwiamy Państwu w sposób nieograniczony zapoznanie się z kilkoma z nich.